Tuesday, November 26, 2013

Melawat baby biri biri Maryam

Salam,

Alhamdulillah..mgu lps lahir seekor baby biri2 .. nama mak dia Lambie (maryam kasik nama sama dgn katun doc mcstuffin tu)..nama baby dia maryam xkasik lg..yg sheep umar igtkan aritu dia bunting jugak..rupe2nye perut dia besau sbb kuat mkn..hehehe
Comel sgt lambs ni tau..esp klu kaler bulu die putih or tompok2..umar je berani nk usap2 lamb tu, maryam ni ntahle tibe2 geli/takut dia nk pegang..
Semoga biri2 ni terus sehat dan beranakpinak lagi..hehehe

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya

Liza Yati said...

Berani lak da pegang biri2 tu. Hehe..

Zt, Jom join Giveaway kat blog Liza. http://lizayati.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html.

The more the merrier!

Love Umi said...

betul la...comei je sheep yg putih tu..suci gitew hehehe

lia said...

Alololooooo tomey nyer

LYAfrina said...

alahai..y kaler putih tu comey plok

Sidratul Muntaha said...

aku tak rajin singgah blog ko sbb aku jeles ko gi event dumex dgn philip.
ahahhaa
tipu jer..
aku bz la..ni kira lmup sump ni
caongrats tuk umar sbb dah grad..
kat evetn2 tu aku nmpk muka mamalizayati, kaka ayu bigosh, anje mamadamia, mama emir
dah tu jelah
ahahhaa
seronok ye kau...
alhamdulillah
owh ye
congrats tuk umar juga sbb terpilih as kanak2 nan grow tuk air asia tu

Lily@MamaZaraZareef said...

comelnya anak kambing die..nmpak suci mulus gitu..hihihhi

Eyriqazz said...

Comel biri2 putih tu...