Monday, November 18, 2013

Blogger event with Dumex and Hi5 memang sgt best

Salam :)

Antara blogger event yg best utk tahun ni , Mamil All 'n One Give Me 5 Launch menjemput Hi5 utk dtg same2 promosikan susu Mamil ni yg kaya dgn 5 jenis makanan, karbo, protein, lemak, minyak,tenusu .. event buat kt The Apartment, The Curve

Lagi best Maryam mmg minat dgn Hi5 (kenal sumer group lama, yg dtg ni 3 org member baru)..event yg simple tp meriah & children friendly sgt2! ade Q&A session dgn Hi5 , anak2 ade dancing workshop,mkn2 sedap..yg membuatkan event ni lg best sebenarnya..paling x sangka Maryam berani jugak tggalkan mamanye dan pegi join workshop tu..dlm 20 minit camtu,anak2 ni balik semula dan buat performance depan mommies & Hi5 !! comel sgt3!! hafal steps plak tu..hebat anak2 nih..utk 3 org anak2 yg bertuah, diorg menang tiket konsert utk 4 org bln 12 nnt..uishhh..beshnyer..Maryam xde rezekilah..xper2..hehe ..klu nk tgk full video Maryam ni menari (campor dgn sore mamanye yg over excited) blhla klik kt youtube ni ye..


Stevie yg frenly
dgn Hi5 yg peramah!!
blogger mommies!!
mc for the event, Azura yg cute & best mengacarakan majlis
anak2 blogger
yeay!! Maryam kene dukung dgn Stevie! hahaha
Q&A session
diorg ni mmg energetic sebijik mcm dlm tv!

9 comments:

Masni Syafie said...

Hi5...anak2 suka..ibu2 pun suke... =)

Liza Yati said...

Maryam.sO comell. :)

Nurzakiah Hanum said...

comel2

mummy_ayu said...

wah..memang best..

AyuArjuna BiGoshh said...

comey tgk maryam menari.. :)

Gieyana said...

Alaa..bestnyer...sayang dh x der mamat hi 5 yg hensem tu..:-)

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnyerrrrrrrr...jeles okeh...hahahha..tp yg kat tv tu kenal dua org jek..lagi 3 org baru eh..nway, comel tgk budak2 tu menari..budak pompuan chinese yg ikat rmbuat dua kat belakang tu dpt hadiah tak..nmpak energetic sungguh..hihi

mrs Fiza said...

alahai maryam comelnya duk menari kt blkg tu..

Ezna said...

warna rambut dan style rambut Maryam dah sama macam Azura lak. Perasan x? :-)