Wednesday, August 24, 2016

Move to the new blog

My new blog 😁✌ NotSoSuperZety.blogspot.com

Yg blog lama superzetymarlia.blogspot.com tu ade je lg x delete pon..sebabnye, malas tercari2 nk update new version blogspot.. InshaAllah cube istiqamah kalini update blog.kih3. Kalau ade kwn2/readers yg masih aktif berblog btau ye ..blh jd bahan bacaan/rujukan nnt..terigt views plg byk kt blog lama mase tu lebih 50k views citer cuti2 Hong kong kami..happy giler bile dpt byk view mcm tu & dpt kwn baru jgk 😀..semoga blog baru ni pon dpt mmberi kebaikan .. I'm just being myself bile tulis blog, mcmane gaye penulisan dlm blog ni,mcm tu jugalah saya berckp dgn kwn2 (yg close dgn saya mmg tau dh tu)
#bloggerlife #almostpencenasblogger #bloggermom #malaysianblogger

3 comments:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Saya..saya!! masih update blog cume tak seaktif dulu..haha..smpai pembaca pon dh makin kurang sbb tuan rumah dh makin suram..sadiss..dulu2 best kan meriahhhh zaman berblog..hihi..nway, nnti kite lawat blog baru zety..=)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

mummymer said...

wokeh, noted

-ibuemir-