Monday, March 21, 2016

Kesian Yasmeen jarang dia masuk blog mama

Salam :D

hehehehe, kalini citer Yasmeen Hanina je okeh...sian dia, x byk lgsg enterframe dlm blog mama yg gile femes nih ;p 

Yasmeen dah 1y 8m ,alhamdulillah...she's sooooo witty, notty, clever & 'merap' punye toddler ...'merap' tu maknenye clingy sgt3! mcm magnet! kalau ada mama haduiiii, mcm xblh buat bende lain dah...kalau mama xde elok je independent dia..apepon, dialah penghibur kami..keletah x mcm budak umo setaon lebih! sel-sel otak terlebih sambung nih , hahahaha... x lame lg nk 2 tahun dah..kejap sungguh lah~





2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran by Hani RahmanTerima kasih...