Thursday, September 17, 2015

Buat video tutorial tudung yang gigih hahaha

salam Jumaat :)

Alhamdulillah..Jumaat sudah..kejap btollah masa berlalu skg ni.. actually semalam kt ig @zetaenrawdah_bangi ada upload 1 video tutorial cara-cara pakai instant shawl Royal Lace Che Ta pakai tu..

sbb ramai juga customer tanya mcmana nak pakai shawl tu..silap pakai mmg gerbang jadinya..hehehe, jadi i came out with 1 simple video..sebenanya senang je cara pakainye, instant kan..sarung je mcm tudung sekolah kite dulu2 tu..



mule2 sarung bahagian dalam, pastu sarung lg sekali bahagian luar..kemas2kan..labuh2kan ..dah siap!
tp nk gelak pon ada, sbb ade customer dari Spore wasap , sekolah dia dulu tudung jenis lain, hahahahaha..lupe plak aku..igtkn sumer customer ni org Msia je..

ok2lah, nah aku share video ni kt blog, kt youtube pon ada..ehhh, nk btau, dulu ade aku share kt youtube tutorial tudung gak..and guess what, rupe2nye orang dah VIEWED VIDEO tu MORE THAN  124K ! 120,000+   okeh...now, i fefeeling celebrity ;p ;p ;p

 

5 comments:

Nad MamaZN said...

bangga jap dgn kawan ai sorang ni :)
kipidap bebeh!

zety said...

Gagagagaga..tq nad..muah ciked

YieN said...

Laaa.. Senang je rupenyer, cantik pulak tu, hehe~

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

tiga lalat said...

gigihnyer., ;p