Monday, May 25, 2015

Tengok Fashion Show sambil tgk Sarkas

Salam :)
Ohh..adelg ko zety? Hahahaha..sarcastic nye ;p
1st, thank u to my bff sbb same2 ajak menghiburkan diri tgk fashion show #melindalooiraya2015. ..fuhhhh..by invitation ni rasa mcm ala2 retis suam2 kuku ;p
2nd, excited giler tgk fashion show sekali dgn circus (mmg dlm khemah circus pon!) ..melinda looi ni mmg berfikiran di luar kotak! Hahaha..kreatif sgt2! Rasanya guests smlm mmg enjoy btol2..free flow of popcorn, gula2 kapas,hotdog and goodie bags!!!!
3rd, rmi artis dtg..tp being typical me..aku mmg x beria2 nk amik gmbr dgn artis pon..tgk gaya jugak..klu jenis al diva al perasan diva tu mmg tak ku heran ah...tpi so far yg aku mmg approach nk amik gmbr tu artis terpilih tu..hahaha..diorg jenis selamba,elokk je layan kite2 ni..
4th, cuti sekolah ni igt nk bwk anak2 tgk circus lah..skg ni Swiss Dream Circus ade terpacak depan bgnn Kidzania tu ha..hari2 ade show smpi Jun xsilap..rege tiket..ehem..beselah..tp klu bli yg plg murah pon xpe sbb khemah dia xla besar dewan parlimen! Hahha..siyes small scale circus jgklah..bwk anak2 mmg diorg akan enjoyyyy...tataaaa...c u when i update 
Twins ke belakang tu anak Sazzy Falak dgn maid diorg :)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

asal aku tgk muka zetty ni dah iras dato ct??? ;-)

zety said...

tq Anum :)

hahahaha Diana,kembang vontot iiiiii ..apepon tq ;)

Sidratul Muntaha said...

salam beb
lama tak singgah sini
busy sangat
huuhuuh
banyak nak kena buat and fokus since aqil dah masuk sekolah ni
all the best

Lynn Damya said...

Salam kenal (n_n)
Bestnye pergi tgk circus, dpd kecik teringin nak tgk live, tp belum pernah dpt..hehe

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI