Monday, February 9, 2015

Jual Instant Shawl jenama sendiri inshaAllah

salam :)

Permulaan yang baik tahun 2015 nih..jika diizinkanNya nk produce instant shawl dgn label sendiri byMarleia ececehh..perasan sendiri lah name tu sedap ;p..order berkodi2 ni hrp bolehlah terjual..mohon doa n support kwn2 ..





high quality material (cotton+lycra)..1st production ni cume ada 4 basic colours kesukaan saya Black, Brown,Dusty Pink & Emerald Green ..sesuai utk kite-kite yg nk cpt tp kelihatan jelite jugak akhirnye hikhikhik..sampai je stok akan ku war2kan di fb ..sape2 yg ade instagram blh folo instagram @bymarleia jugak..

Mahal kah? No No NOOOOO....Harga pengenalan RM35 sahaja!!! (belum termasuk pos) best sgt2 tudung ni sebab :

  • x perlu pin / brooch
  • material high quality of cotton + lycra
  • ada plastik packaging sendiri
  • free size dan blh adjust nk labuh depan blkg
  • xyah iron 
  • bahagian dahi otomatik muncung sbb jahitan tepi kemas je
  • harga mampu milik ..sape2pon blh beli dan lawa mcm nelopa ;p

saya ade niat utk membantu kwn2 yg minat nk berniaga tudung tp xde big capital..blh kite bincang2 ya..kot2 nk jadi STOKIS kawasan masing2 ke..nk jd DROPSHIP ke..boleh whatsapp ke nombor  Zety:  019-3759220

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow cantik

~ana~ said...

good luck beb.....

Diapercakes by Arissa said...

Good luck Zety!!

mummy_ayu said...

all the best for Zety!!

AdanyaKauUntukku said...

macam best je..akak pun pk nak buat biz kecik2 nak support family...planning nak berhenti dan keje dari rumah..maybe a good start

Nad MamaZN said...

dah bleh order ke zt?
memula tgk gmbr tu kan...ingatkan dato ct
hewhewhew..rupanya zt hehehe

zety said...

masyaAllah tq sgt2 kande dinde sume bg kata2 perangsang & orders .hik3.
kak ila, u r alwys welcome to become agen / nk beniaga kecil2an jual tudung saya ni..just roger2 k

aduh nad..malu2 kucenjantan kite tawww..tq dear!

Miss Sasu said...

wah.. cantik !

saya memang tgh gila ngan instant ni. cmne nak jadi dropship ye,

saya follow ye

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI