Wednesday, February 25, 2015

Boleh order instant shawl saya sekarang..harga mampu milik..kualiti 5 bintang..

Salam :)

Alhamdulillah. .sgt2 teruja dgn sambutan & 1st production instant shawl byMarleia ..terima kasih Allah..family..kwn2..customers..

Klu nk order atau berminat nk beli dgn harga borong (mmg laku punye klu tunjuk kt kwn2) blh whatsapp no Zety ya 0193759220

Material same dgn tudung femes2 yg slalu disebut2 tu.hik3. InshaAllah berkualiti tau..sbb dh rasa sendiri ..pakai sendiri..maka yakinilah diri sendiri ..

All stocks saya update di instagram bymarleia dan juga fb ya
Plain instant shawl RM35
Printed instant shawl RM39
(Belum termasuk penghantaran)

Agen & Stokis dialu2kan utk sama2 dlm team byMarleia 😊

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Nad MamaZN said...

kite order aritu.. tp nnt kite re-order semula thru wassap ek.. papazakwan x gaji lagi, hewhew

Sidratul Muntaha said...

pngin nak pakai tapi tak reti belit2
lepas tu nnti bawah bagu nampak
ahahaha
dasar bnyk songeh la ayu ni
all the best ye fen tuk bisnes ko ni

lia said...

alahaiiii chantek nyer mak dara ni...

* blog lia da private, kalau sudi nak baca lagi, bole la drop emel address di emel marlia171@gmail.com

nor Fiza said...

Nice pics.

LYAfrina said...

Waaaa.. cantekkkkk

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI