Sunday, December 14, 2014

Terbang ke Langkawi :)

Salam :)

Alhamdulillah. .slmt smpi Langkawi ari ahad ..kali ke 2 utk kitorg n 1st time utk yasmeen ..cuti2 langkawi kalini berkonsep lebih santai free n easy gitu sbb mase g dulu dh cover tmpt2 mcm underwater world,cabel car,mahsuri etc..cume blm berpeluang g pulau payar,tasek dayang bunting,mangrove etc tulah..xper..next time tgu yasmeen besar sketlah :)

Nipon syukur sgt dh yasmeen xbrp meragam..nek flight tido je..kejap jekan 45 minit dh smpi..kene angkut stroller sekali sbb xlaratlah nk dukung je bambam ni..nk beli carrier dh x sempat plak..bwk stroller mana2 airlines pon senang skg..cabin crew yg angkut..nk check in luggage pon ade special lane utk yg ade anak kecik kt klia tu..cepatlah sketkan..ramai btol kt epot musim2 cuti ni..

Smpi kt Langkawi kitorg stay kt Meritus Pelangi dekat je dgn airport dan berdepan dgn pantai Cenang tu..mmg cantek sgt hotel ni and anak2 mmg happylah dok sini sbb pool die dh mcm mini waterpark..kitorg sewa kete utk jln2 kt sini..utk 3 ari 2 mlm dpt rate rm220 ..oklah,cuti skolah kan..booked kete saga tp diorg bagi nissan sentra..luas sket blkg n bonet kan ..

Ok kande dinde..antara gmbr2 yg sempat di snap utk kenangan :D..rase xmo balikk t__t

7 comments:

alongxp dotcom said...

wah bestnya... saya pon baru sekali je pergi ke langkawi tu...

lia said...

perghhhh best giler kolam mandi dia...

Nad MamaZN said...

bestnya bestnya bestnya!
have fun semua! :)

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Nana said...

sonok nye g oliday cuti skolah kan
aku ni dr start cuti skolah smpai nk abes dah ni xg mana2 pon hahah bapaknye bz

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

mmg santekkk hotel ni..kot2 ada rezeki nk ke langkawi lagi leh try tido cni kan..^_^

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

siyes rm220 rate dia?
segan nak check rate dia macam gah sangat nama dia