Friday, October 31, 2014

Bilakah demam frozen elsa ni akan berakhir?

Salam :)

Mmg berantu lah frozen nih..x abis2 demamnye..kt umh ni mmg ade sorg al-diva yg dh gelar diri dia elsa maryam ..adek die yasmeen otomatik jadi Anna yasmeen (eh sedap plak name tu kan)

Penah beli 1 dress elsa ni tp rupenye maryam nk dress yg pjg belah kt peha tu..alahaiii..seb bek beli dgn sedare hah..dptlah diskaun sket..hehehe

tema bday thn ni..hmm..phm2 jelah..Umar jgk.yg cool hehehe

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

comelnya.. nasib la anakku teruna.. yang kecik tak tau apa lagi heheh..

mama tisya said...

aku rs lama lg viral frozen ni...hehe...giler lama kn...dr thn lps...dh nk sethn...suka la maryam busday dpt kek frozen nanti

Sidratul Muntaha said...

xkan abisnya
viral smpai ke akhirnya
ahaha
adik beradik 2 tu siap hafal setep let it go
sabo je

mummy_ayu said...

chumels sgt..princess mariam!!