Thursday, June 12, 2014

Time time nilah sume kedai nak ada jualan hebat kann

Salam :)

Haih..mcm maghah je tajuk tu..hehehe,x mrh sayangggg..sukeeeeer sgtttt..lemah pale lututtt..pikir2 blk byk dpt save klu shopping time member's sales kan..caye x baju baby aku blh beli belas2 ringgit je (lps less 70% kt babygap smlm ada member sales preview) klu bkn mase sales masuk pon mls sbb rase rugiii..same gak mcm mothercare tu..tgu ni yg additional 10% lagi utk member sbb rase kepuasan tu lain mcm klu dpt additional 10% lagi dari diskaun sedia ada 70% or 60%..x ke jd 80% or 70%???mau gile nengoknye..kih3..tapiiiiii..ikut naseb gak..kdg ade brg yg dicarik blh dpt less mcm tu...xsume brg lah..berbelanje ikut kemampuan..xmampu lagi masuk dlm list yg xpnh berakhir aku nih ;p

Oklah..tu je nk citer..brg2 baby mcm baju2 tu dh cukup kot..tgh nk cr carrier cum carseat dan lain2...dah xblh round mall lama2 sgt..mak penguin dh cpt penattt ;)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

Naemah Umi said...

Uhukkk, kalu less 70% 80% mmg menggila nak shopping, murah oiii...tapi tu la ikut ketebalan poket gak la time tu 👍

Nad MamaZN said...

best, best... shopping mall mana2 adaaa je sale..sediakan ongkosnya saja ;)

Nad MamaZN said...

best, best... shopping mall mana2 adaaa je sale..sediakan ongkosnya saja ;)

Gieyana said...

Zett...alahaiii aku gedik kaki tngan gk haa bila msuk mall ni..smlm g H&M tgk bj budak2 n baby mark down selai $19-$29...phewww dlm x nk beli dh terbeli! Tu belum msuk GAP or mothercare lg tu..oh fitamnm!

Sidratul Muntaha said...

beb
lama tak singgah sini
aih..
rindu plak bau baby

juelee said...

cutenye kasut tu