Tuesday, November 18, 2014

Ehhh betullah boleh buat $$$ dengan instagram

Salam :)

Mule2 mmg aku skeptikal..tp sbb ade few blogger femes update ttg #Pixi tu aku stat to try..konsep mcm nuffnang tulah..klu ade kempen then org klik dptla kite 5sen gitu..hahaha..tp pixi.my ni gune gmbr kt instagram..lagi senang..register dulu kt pixi.my pastu ikutlah kempen ape yg diorg nak kite buat..ltk gmbr..caption & hashtag kene betul...

Cth mcm kempen yg aku try folo ialah kempen celcom My Cinta Malaysia..so share jelah ape2 gmbr yg melambangkan Malaysia (mknn,orang,tempat etc) pastu letak #piximy #mycinta ..nyesal aritu x letak ratus2 gambar..hahah..83 keping je aku letak ..so berapa $$$ yg dpt??
Sekeping gmbr RM2 x 83 gambar = RM166.00  ..alhamdulillah :D

Jadilahkan..tgu nuffnang nk dpt rm50 pon bercinta sakan (blame diri sendiri sbb jrg update blog) so kwn2 yg kaki ig blhla reg dgn pixi.my ni..so far celcom tulah last kempen..ramai giler kot yg join..aku tgh tgu payment confirm lah ni..lepaslah pempes yasmeen 4 bungkus :p

4 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

is it? since we are so melekattt dengan instaa baiklah buat duit haha

Nurzakiah Hanum said...

:)

mama tisya said...

aku dpt gk..tp dh ujung2 br tau..kalo tau awl bole collect byk kn..hehe..share gmbr skit je la sempat..tkpela duit gk kn..ko punye masyukkkkkkk

Syuhada Salleh said...

wahhh..besnyee