Wednesday, January 29, 2014

Spa review di Bangi

Salam :)

Wahh mentang2 cuti trus buat spa review..hehe..lame gak xmanjekan diri ini..kt bangi ni spa muslimah bykk..pilih je mn 1 nak..nak yg ada muzik bali, gamelan,slow rock,bacaan ayat Quran (ehem) hehehe...

So far, aku pnh cuba Serenity spa dan Azzahrah wellness centre lah..dua2 best je..bezala sket regenye..cume kene wat appointment awal2 sbb slalu full..so disebabkan aku ni suke spontan2 je nk walk in..xdapeklah nk urut2 manje kt 2 tmpt tu.asal kol je penuh,kene book atleast sehari or 2 ari awal..
So aku pon menggugellah..gugel punye gugel terbc 1 review dek sorg blogger femes nih (fatinliyana)..camne die blh tersesat smpi kt bangi tah..tibe2 dia g spa kt sini..so aku tgk tmpt dia and kol trus..yes! Kebetulan ade org kensel app blhla I walk in :D

Nama tmpt ni Aishah Radhiah beauty & spa..besau gambar owner dia blh nmpk dari jauhh..spa ni kat area Seri Bangi, atas Saraya Zahret. .deret butik baju EDZ dan Tutti Frutti..Yg aku suke sbb layanan mesraaa,harga2 pakej mampu milik..especially kalau amik pakej rm200 utk 2 jam akan dpt 5 treatment (massage,sauna,milk bath etc) aku xigt plak..tp jatuh rege 1 treatment rm40 tau..haaa,jimat di situ!

Mase aku g sini aku just buat body scrub (rm70) dan facial (rm60) sbb tgh preknen ni xdptlah nk massage2 sgt kan..puas ati dpt sental tmpt2 yg payah nk disental.kih3.
Akhirul kalam,tmpt ni highly recommended!

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam best je

Maksue said...

Macam best je tempat ni... rasa nak cubalah... lama jugak x memanjakan diri ni...

Lily@MamaZaraZareef said...

lame giler kot tak gi spa..hukhukhuk..sblm ni kalau rasa lenguh2 badan jek gi tpt urut org siam..urut kaki or buat body workout..tp bile dh peknen ni, urut traditional jeklah ngan tkg urut biasa kan..=p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

teringin gak nk spa2 badan ni
tp kat terengganu mcm pyh sket
ada mmg ada.. tp mahelll
kelas2 mak 2 datin

mintak soulmate picitkan
2-3 saat dh lenguh..
huwaaaa

sallina said...

Saya gi spa ain muslimah kat bangi sek 8. Bestttttttttt

sallina said...

Saya gi spa ain muslimah kat bangi sek 8. Bestttttttttt